Vaccinarea: intre stiinta, mituri, ne-adevaruri si conspiratii sharuite pe Facebook | Comentarii articol
21/6/2018
Comenteaza / Pune o intrebare
✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️
Subiecte tratate:
Tema:
Ultimile 17 comentarii
Citind intamplator ingredientele din vaccinuri, ma sperie foarte tare aluminiul (care ramane ani de zile in creier - vezi cercetarile profesorului Gherardi din Franta) si ma sperie formaldehida (cancerigena) si ma sperie tesuturile fetale din vaccinuri, proteinele animale, precum si glutamatul si antibioticele. Exista oare studii de siguranta pentru fiecare din aceste substante, ce efecte are injectarea la bebelusi, fiecare substanta in parte si apoi toate la un loc, de 4-5 ori in primul an de viata?
Baietelului meu i s-a administrat vaccinul impotriva Rotavirus. Contine agentii vii care pot provoca boala. Nu este adevarat ca vaccinurile nu pot declansa boala. M-am chinuit aproape 1 luna de zile pt ca a dezvoltat boala si facut diaree severa. Facea si de cate 15 ori pe zi
Din pacate, articolul contine o serie de inadvertente. Tot din pacate, ritmul vietii cotidiene ii impiedica pe multi parinti sa consulte literatura de specialitate, din care ar putea afla si pericolele prezentate de diferite vaccinuri. Cred ca cel mai firesc ar fi sa cunoastem: 1. lista ingredientelor vaccinului respectiv (si sa le evitam pe cele care contin mercur sau aluminiu, mai ales cele care sint administrate la varste mici), 2. mediul de cultura (de exemplu, pentru copiii ai caror parinti au alergii, riscul este crescut ca cei mici sa dezvolte reactii la diverse proteine), 3. istoria vaccinului respectiv - cazurile mai putin fericite, care s-au soldat cu procese si scandaluri publice de-a lungul anilor, i-au determinat de multe ori pe producatorii de vaccinuri sa treaca avertizarea, cu litere cat mai mici, pe prospectul vaccinului.
Eu am avut un caine care a murit pentru ca nu a fost vaccinat si odata infectat nu s-a mai putut face nimic oricate tratamente i s-au facut. Nu vreau sa ma gandesc la o complicatie a copilului meu de la o boala a copilariei pentru care as fi putut sa il vaccinez.Cine seamana indoiala in sufletul parintilor cu privire la siguranta sau rostul vaccinurilor face o mare greseala care se reflecta asupra copiilor. Le recomand sa citeasca despre variola si cum a fost ea eradicata http://ro.wikipedia.org/wiki/Variol%C4%83 http://tendintein.ro/variola/Intrebati-i pe cei care se lupta cu ebola, daca nu le-ar fi prins bine un vaccin.
Atentie: COPILUL TREBUIE SA FIE PERFECT SANATOS! Daca copilul este bolnav, vaccinarea trebuie amanata. insa la noi cum se face? ii curge nasul- nu-i nimic strasnic, e alergic- ii dai pastile si poti sa-i pui si asa mai departe.....
Exista posibilitatea ca un copil care a facut toate vaccinurile sa dezvolte un cancer la maturitate? Asta in conditiile in care este recunoscut ca in genomul uman sunt cel putin 30000 secvente genetice ale virusilor anihilati de evolutia umana. Ati citit cartea „Vaccinurile: Prevenție sau boală? O nouă patologie pediatrică”, scrisă de medicul clujean Christa Todea-Gross?Oare are dreptate? Eu zic ca da.
Nu exista lege care sa spuna ca vaccinurile sunt obligatorii.
tocmai am venit de la inmormantarea unui baietel de 8 luni. a fost nascut perfect sanatos, dar dupa vaccinarea de la 4 luni a inceput calvarul parintilor. dupa luni de spitalizare, teste si chinuri, a murit. e groaznic!
Nu este adevarat ca vaccinurile ar fi atat de inofensive! Sunt multe cazuri cu urmari grave asupra sanatatii copiilor vaccinati. Nu stiu de ce se insista ca varsta de vaccinare sa fie atat de mica de la 2 luni cand sistemul imunitar al copilului este atat de putin dezvoltat. Pe de alta parte, se scrie in prospectul vaccinului ca exista anumite contraindicatii care nici nu se pot verifica in cazul unui copilas atat de mic. Cine consulta din punct de vedere neurologic un copilas inainte de vaccinare?? Sau cine stabileste daca copilul este alergic la substantele din compozitia vaccinului ??? Daca se intampla ceva la administrarea vaccinului este pregatit medicul de familie/pediatru sa intervina in cazul unui soc anafilactic?? Are cu ce la nivelul cabinetului medical?? Se vorbeste in articol ca exista un risc foarte foarte mic de deces sau de urmari grave, dar EXISTA !
mam zapacit cu totul ,am de facut un referat despre vaccinare si nu mai stiu nimic ,adica nu mai anteleg .este bine sau nu sa ne vaccinamvreau un pic de ajutor.multumesc
Care e legea unde se specifica ce vaccinuri sunt obligatorii?
Se tot vorbeste de
laura, imi pare f. rau de drama ta. COndoleante, putere si seninatate!Nu stiu daca are sau nu legatura cu vaccinarile, dar trebuie sa alegem si sa citim si alte articole - pt ca informatia din ro este incompleta si exagerata. De ex. de cateva luni nu se mai face vaaccin BCG in maternitate. Nu au crescut nr de copii nou nascuti bolnavi. Nu se face in toata europa de Vest - romania ramanand insa locul 1 in europa la cazuri. Ei, cand am explicat dr de familie de astea, mi-a zis ca de fapt statisticile arata o imunizare doar de 60-70% acoperita - dar ea recomanda vaccinul anti TBC tocmai datorita numerosilor shobolani, caiini, pasari moarte /gunoaielor care zac in cartier.Un alt lucru care nu se zice, in vaccinurile combinate, cu cele 6 boli: pertursis (nu cunosc boala), hepatita B etc - iti ofera imunitate pt maxim 5-6 ani. Producatorii zic de maxim 8 ani, dar pediatrii care au vazur analize si rezulate pe copii spun ca media este mult mai mica.Mesajul meu este ca NU tre sa ne bazam pe vaccinuri. Imunitatea copilului se construieste prin alimentatie si prin igiena. Un copil bine educat, sa se spele periodic pe miini, sa manance echilibrat, cu multe fructe si legume, de calitate - va fi mai sanatos decat un copil supra vaccinat.
bravo cleo! copii bolnavi de poliomelita sunt mai multi acum, cand se face acest vaccin! atentie la tinerii pana in 23 ani!!Eu am 42ani si nu-mi aduc aminte de nici un copil de varsta mea sa fi avut aceasta boala!? DE CE???? Ce alte teste se fac in spatele acestor vaccinari in masa? Eu am o situatie cumplita: mi-a decedat o fetita acum 2 ani, la varsta de 18ani si jumatate. Debutul a inceput cu vaccinul antipoliomelic,a fost internata la distrofici pana la 1 an(noroc de revolutie ca am vazut-o acasa),a fost normala pana la 16 ani, cand a facut candida, care nu a cedat la nici un tratament,la 18 ani ai ei am aflat ca are SIDA, a refuzat orice tratament, se saturase de medici si medicamente, iar in cateva luni a scapat de chin. S-a nascut pe 24.03.1989. Sfat: inainte de vacinare informati-va de pe internet, de ce se asunde in spatele oricarei campanii de vacinare. Va place acea lista, parca interminabila, de vaccinari pe care copii vostri, sau nepotii vostri trebuie sa le suporte???? SAU ESTE PREGATIREA PENTRU BOLILE PE CARE LE VOR AVEA LA MATURITATE, CAND ORGANISMUL ESTE TERMINAT IMUNITAR!!!! SANATATE TUROR.
poliomielita in romania, in ultimii 50 ani, au mai fost ctavea cazuri. Accidentale - doar de la vaccinare...TBC- unul din cele mai vechi vaccinuri. Si totusi Romania este pe locul 1 in europa la nr de cazuri de imbolnaviri. Uimitor, in germania nu este obligatoriu si totusi sunt pe locuri codashe la cazuri de imbolnavire. Sa nu imi ziceti ca vaccinurile sunt nemaipomenite, daca la o boala cea mai grava din schema de vaccinari, in 50ani nu s-a gasit un vaccin care sa aiba efect - vaccin care se aplica de zeci de ani la toti copiii din Romania nascuti in spital.Evolutia medicala a starii de sanatate a omenirii trebuie sa multumeasca antibioticelor, si apei/canalizarii. Nu vaccinurilor. Acolo unde nu se pot asigura minimum de conditii: alimentatie, spalat pe miini dupa baie, dush zilnic, acolo e nevoie de vaccinari - riscul e mai mare. Sa nu uitam, 1/2 din romania sta la tzara. Cei mai multi cu WC in curte....si ash mai adauga ceva.Vaccinurile nu sunt obligatorii. Sunt in schema de la stat, fara de care nu primesc copilul la gradinite de stat etc. Pe propria semnatura, pot sa refuz un vaccin. Cea mai buna imunitate: o alimentatie/ igiena sanatoasa - asta depinde numai de mamici.
Scrie un comentariu